Laminált bútorlap

Napjainkban a bútorgyártás, valamint a különféle befejező és díszítő munkák elképzelhetetlenek laminált bútorlap használata nélkül. A laminált bútorlapok a csiszolt forgácslapoktól a felületén lévő speciális bevonat miatt különbözik.

Jellemzők

A laminált bútorlap minőségi jellemzői nagyon fontos paraméterekkel bővülnek:

– szilárdság
– ütésállóság
– vegyszerállóság
– tartósság
– higiénikusság
– dekorativitás

Ismerje meg a BYSPAN termékek minőségét garantáló tanúsítványokat ide kattintva! Tekintse meg az elérhető felületeket ide kattintva!

Gyártás

A forgácslap felületét különböző színű és fajta fóliával látják el, magas hőmérsékleten és magas nyomáson történő préseléssel. Az egész folyamat megfelel a hatályos európai és nemzetközi szabványoknak.

A kiváló minőségű faanyagok felhasználása magas környezeti és működési elvárásokkal párosul, amelyek megfelelnek az összes vonatkozó nemzetközi szabványnak.

Csomagolás és szállítás

Kulcsfontosságú a laminált bútorlapok nagykereskedelmében az anyag kíméletes csomagolása. A termékeket azonos szimbólumokkal rendelkező csomagokba rendezik. A csomagolás fedőlappal és átkötött csomagolószalaggal van ellátva. A vállalat garantálja az áru biztonságát és a fizikai kármentességet.

A laminált bútorlapok esetében a szállítási útvonal, a szállítási mód, valamint a csomagolási módszer kiválsztása is az áru minőségi óvásának figyelembevételével történik, így a termékeket védeni lehet a lehetséges kedvezőtlen hatásoktól és azok késedelem nélkül szállíthatók.

Weboldalunkon feltüntetett, raktározott készleteinken túl nagytételben további 150 színű laminált BYSPAN lap érhető el. Részletekről érdeklődjön a nagyker@byspan.hu email címen!

Magas színvonalú BYSPAN termékeink számos alkalmazási területen alkalmazhatóak, bútoripari és építőipari felhasználásra egyaránt népszerűek.
A BYSPAN gyűjteményben több mint 150 egyedi megjelenésű laminált faforgácslap érhető el. Ez a gyűjtemény folyamatosan bővül és megújul a legmodernebb technológiáknak köszönhetően, így például: shattdecor, impress, Interprint, Surteco, Technocell.

Kínálatunkban laminált lapokon túl nedvességálló forgácslemezek is megtalálhatók, melyeket vizesblokkokal felszerelt helyiségekbe, így például fürdőszobák és konyhák számára javaslunk.

Minden termékünk minőségét különféle tanúsítányok garantálják. Az ökológiai biztonsági lemezek anyagai megfelelnek az E1 szabvány követelményeinek, amelyeket Európában törvényben rögzítenek.

Termékeink magas színvonala számos alkalmazási területen hasznosítható. A BYSPAN termékeket a bútorgyártók és az építőipari vállalatok is előszeretettel alkalmazzák.

Minden termékünk tanúsítvánnyal rendelkezik. Mindennemű érdeklődést örömmel fogadunk és törekszünk a gördülékeny együttműködésre. Várjuk megkeresését.

1–12 termék, összesen 53 db

1 2 3 4 5