Laminált forgácslap

Napjainkban a bútorgyártás, valamint a különféle befejező és díszítő munkák elképzelhetetlenek laminált forgácslap használata nélkül. A laminált forgácslapok a csiszolt forgácslapoktól a felületén lévő speciális bevonat miatt különbözik.

Jellemzők

A lapok minőségi jellemzői nagyon fontos paraméterekkel bővülnek:

  • – szilárdság
  • – ütésállóság
  • – vegyszerállóság
  • – tartósság
  • – higiénikusság
  • – dekorativitás

Ismerje meg a BYSPAN termékek minőségét garantáló tanúsítványokat ide kattintva! Tekintse meg az elérhető felületeket ide kattintva!

Gyártás

A forgácslap felületét különböző színű és fajta fóliával látják el, magas hőmérsékleten és magas nyomáson történő préseléssel. Az egész folyamat megfelel a hatályos európai és nemzetközi szabványoknak.

A kiváló minőségű faanyagok felhasználása magas környezeti és működési elvárásokkal párosul, amelyek megfelelnek az összes vonatkozó nemzetközi szabványnak.

Csomagolás és szállítás

Kulcsfontosságú a laminált forgácslapok nagykereskedelmében az anyag kíméletes csomagolása. A termékeket azonos szimbólumokkal rendelkező csomagokba rendezik. A csomagolás fedőlappal és átkötött csomagolószalaggal van ellátva. A vállalat garantálja az áru biztonságát és a fizikai kármentességet.

A laminált forgácslapok esetében a szállítási útvonal, a szállítási mód, valamint a csomagolási módszer kiválsztása is az áru minőségi óvásának figyelembevételével történik, így a termékeket védeni lehet a lehetséges kedvezőtlen hatásoktól és azok késedelem nélkül szállíthatók.

Weboldalunkon feltüntetett, raktározott készleteinken túl nagytételben további 150 színű laminált BYSPAN lap érhető el. Részletekről érdeklődjön a nagyker@byspan.hu email címen!

1 2 3 4 5